Sangkurs i Oslo

Sangkurs i Oslo

Våre sangkurs er åpne for alle. Det kreves ingen forkunnskaper. Du behøver ikke kunne lese noter. Det er ingen opptaksprøve. Vi stiller ingen krav til dem som vil være med.

Vi kan tilby deg følgende:

I høstsemesteret 2021 holder vi sangkurs for AKS-kurset på mandager.
Sangkursene starter  mandag 6. september 2021 .

Kurset holdes i aulaen på Marienlyst skole  fra kl. 19.00 til 21.15.

Semesteret avsluttes med  konsert i Oslo konserthus søndag 12. desember 2021, kl 18:00 hvis myndighetene tillater det. Koret består av kursdeltagerne i Oslo, Moss og Tønsberg. De som sitter i salen er hovedsakelig familie og venner av dem som står på scenen, men alle kan kjøpe billetter til konserten, enten gjennom deltagerne på kurset eller gjennom Oslo konserthus.  På grunn av koronasituasjonen har tidligere deltagere allerede kjøpt èn billett til konserten. Nye deltagere kjøper èn billett til konserten som del av kursavgiften.

For helt nye deltagere er prisen for kurset  kr 2900,-.  Inkludert i prisen er sanghefte med sangene vi skal synge denne høsten, heftet Sangteknikk med øve-CD, samt èn konsertbillett til julekonserten 12. desember 2021.- . 

For tidligere deltagere som har heftet Sangteknikk fra før, men som ikke har betalt for en konsertbillett er prisen kr 2800,- inklusive kursmateriell og èn konsertbillett til julekonserten 12. desember 2021. 

For tidligere deltagere som allerede har betalt for èn konsertbillett er prisen kr 2500.-. Alle får et nytt hefte med sanger vi skal synge høsten 2021.

 

MELD DEG PÅ KURSET

Hva får jeg når jeg velger sangkurset Alle kan synge i Oslo:

  • Sangkurset går over 11 mandager og èn lørdag 
  • Sanginstruksjon av tenoren og dirigenten Scott Campbell
  • Med sangkurset får du heftet “Sangteknikk” med en øve-CD skrevet av sangpedagog og dirigent Carl Høgset
  • Vi har også lagt ut Carl Høgsets sangkurs som MP4-fil. Her gjennomgår han alle prinsippene som beskrives i Sangteknikk-heftet
  • Med sangkurset får du et hefte med sangene vi skal synge dette halvåret. Nytt hefte til hvert halvår
  • Øvelsene på sangkurset akkompagneres av Inger Elise Reitan, tidligere dosent ved Norges Musikkhøgskole
  • Web-løsningen Choral Practice der du fra din PC, nettbrett eller smarttelefon kan høre sangene sunget av profesjonelle sangere samtidig som du kan følge notebildet på skjermen. Slik kan du få hjelp til å lære deg sangene
  • Konsert i Oslo konserthus som avslutning på sangkurset sammen med kjente artister, samt 1 billett til konserten. Sangkurset høsten 2021 avsluttes med konsert 12. desember 2021 kl 18:00
  • Sist, men ikke minst et hyggelig inkluderende miljø med mange trivelige mennesker som også ønsker å synge

Se også prøveplanen for sangkursene høsten 2021.

Finn oss på FaceBook