Sangkurs i Oslo

Sangkurs i Oslo

Våre sangkurs er åpne for alle. Det kreves ingen forkunnskaper. Du behøver ikke kunne lese noter. Det er ingen opptaksprøve. Vi stiller ingen krav til dem som vil være med.

Vi kan tilby deg følgende:

I høstsemesteret 2020 kan du velge mellom to kvelder med sangkurs for AKS-kurset, mandager og onsdager.
Sangkursene starter  mandag 7. eller onsdag 9. september 2020 .

Begge kurskvelder går kurset i aulaen på Marienlyst skole  fra kl. 19.00 til 21.15.

Semesteret avsluttes med stor konsert i Oslo konserthus søndag 13. desember 2020, kl 18:00 hvis myndighetene tillater det. Det store koret med kursdeltagerne i Oslo, Moss og Tønsberg er hovedattraksjonen. De som sitter i salen er hovedsakelig familie og venner av dem som står på scenen. Alle har èn billett til konserten som del av kursavgiften.

Sangkurset koster kr 2900,- inklusive kursmateriell og 1 konsertbillett til julekonserten 13. desember 2020.-  for nye sangere. 

For tidligere deltagere, men som ikke deltok på kurset våren 2020 (og som har heftet Sangteknikk fra før) er prisen kr 2800,- inklusive kursmateriell  og 1 konsertbillett til julekonserten 13. desember 2020.   

For deltagere på kurset våren 2020, og som fikk sitt kurs redusert på grunn av korona-pandemien, er kursavgiften redusert til 2200,-. Billetten som deltagerne betalte for til vårkonserten, som ble avlyst, er overført til julekonserten 13. desember. Det er også lagt inn en ekstra øvelse på både mandagskurset og onsdagskurset.

MELD DEG PÅ KURSET

Hva får jeg når jeg velger sangkurset Alle kan synge i Oslo:

  • Sangkursene går over 14 ganger.
  • Sanginstruksjon av en av landets ledende sangpedagoger og kordirigenter, Carl Høgset
  • Med sangkurset får du heftet “Sangteknikk” med en øve-CD skrevet av sangpedagog og dirigent Carl Høgset
  • Vi har også lagt ut Carl Høgsets sangkurs som MP4-fil. Her gjennomgår han alle prinsippene som beskrives i Sangteknikk-heftet
  • Med sangkurset får du et hefte med sangene vi skal synge dette halvåret. Nytt hefte til hvert halvår
  • Øvelsene på sangkurset akkompagneres av Inger Elise Reitan, tidligere dosent ved Norges Musikkhøgskole
  • Web-løsningen Choral Practice der du fra din PC, nettbrett eller smarttelefon kan høre sangene sunget av profesjonelle sangere samtidig som du kan følge notebildet på skjermen. Slik kan du få hjelp til å lære deg sangene
  • Konsert i Oslo konserthus som avslutning på sangkurset sammen med kjente artister, samt 1 billett til konserten. Sangkurset høsten 2020 avsluttes med konsert 13. desember 2020 kl 18:00
  • Sist, men ikke minst et hyggelig inkluderende miljø med mange trivelige mennesker som også ønsker å synge

Se forøvrig prøveplanen for sangkursene høsten 2020.

Finn oss på FaceBook