Bodø

Sangkurs i Bodø

POPrommet Bodø er klare til å starte et nytt kurs.

Alle kan synge nordnorsk starter opp tirsdag 04.februar kl 19.00.

Sammen skal vi ha 10 øvelser og avslutte kurset med konsert i Lille sal 25.april kl 20:00. Som i høst ledes kurset av Soetkin Baptist og Thale Krogtoft Jensen.

Denne våren er vi så heldige å ha med oss låtskrivere Kim Lie og Ann-iren Hansen.
De har begge sterke røtter i Nord-Norge og skriver låter som treffer oss i hjertet.
Koret skal få synge noen av Lie og Hansen sine låter samt noen utvalgte klassikere som for eksempel “Å kunne æ skrive”, “Har du fyr” og “Jorda”. Det er bare å glede seg til 25.april. Følg også med på vår Facebook-side: Alle kan synge Bodø og POPrommet Bodø.

Alle kan synge-koret i Bodø er et unikt, frittstående sangundervisningstilbud som er åpent for alle, og som retter seg spesielt til de som av forskjellige grunner ikke har hatt mot til å synge, enten selv eller sammen med andre. Gjennom å sette fokus på sangglede, mestring og opplevelse foran prestasjon og krav, og ved å skape trygge rammer kombinert med godt kvalifisert undervisning i sangteknikk og stemmefysiologi, hjelper vi mange til å overkomme sjenanse og frykt i forbindelse med å bruke stemmen sin.

Vi ønsker på den måten å være en motvekt til «Idol»- og konkurranse-kulturen som har så stor plass i media og publikums bevissthet idag. Vi er derfor stolte og glade over å oppleve at stadig flere har fortsatt å søke seg til dette tilbudet. I forbindelse med høstens kurs vil faktisk flere enn 2700 Bodø-væringer ha deltatt på Alle kan synge-kurs i Bodø siden starten i 2004.

Kurset går over 10 tirsdagskvelder og avsluttes med konsert med gjester!

Du kan også gi et Alle kan synge-kurs i gave! Bestill gavekort her

Finn oss på Facebook

Soetkin Baptist
Soetkin Baptist
Thale Krogtoft Jensen